Info club : Program evenimente 2015 | Contact | Membri | Ture | Actiunea Serbanei | Statut | Intrebari frecvente | Autentificare | Inregistrare
Ghid montan : Carpatii Meridionali : Muntii Cindrel > Cabane > Trasee | Muntii Lotrului > Cabane > Trasee | Muntii Fagaras > Cabane > Trasee
Alte informatii: Galerie Foto | Stiri | Caiet de cantece | Magazine echipament montan | Statiuni montane | Rezervatii Naturale | Sfaturi pentru turisti
2% pentru Amicii Muntilor

Home » Articole

Concurs foto : Calendar Amicii Munților – 2011

Adaugat la 17 februarie 2010 de Amicii Muntilor 4.752 vizualizari Nici un comentariu


Regulament de participare:
” Concursul constă în alegerea a 12 fotografii reprezentative pentru fiecare lună din an, fotografii care vor fi folosite pentru calendarul clubului pe anul 2011.
” Concursul debutează cu postarea de imagini pentru luna decembrie.
” Perioada de desfășurare a concursului, în care fotografiile vor fi postate și votate pe site este 18 februarie – 28 noiembrie 2010, urmând ca fotografiile câștigătoare să fie stabilite la data de 6 decembrie 2010.
” Fotografiile aferente fiecărei luni, trebuie trimise până cel târziu în data de 28 a lunii următoare celei destinate colii de calendar (de exemplu: fotografiile pentru luna februarie pot fi trimise până la data de 28 martie)
” Fotografiile care participă la concurs pot fi realizate și postate doar de către membrii CTM Amicii Munților Sibiu.
” Fiecare participant poate posta maxim 3 fotografii color/lună, pe care le consideră reprezentative pentru luna respectivă și le va trimite la adresa: gabba_sb@yahoo.com
” Fotografiile trebuie să reprezinte activitatea clubului și să aibă tematică montană.
” Teme lunare :
Decembrie Zăpadă din greu
Ianuarie Căsuța din povești
Februarie Umbre pe alb
Martie Vestitorii primăverii
Aprilie Albastru infinit
Mai Dunga verde
Iunie Măreție
Iulie Roata
August Lumea apelor
Septembrie Tensiune
Octombrie Pastel
Noiembrie Lumea celor care nu cuvântă

” Imaginile trebuie să aibă un titlu, locație și dată de realizare; să fie în format JPEG, JPG, TIFF, BMP; landscape, raport 1,5X1, fără ramă sau watermark. Dimensiunea minimă acceptată este de 3 megapixeli iar cea maximă de 5 megapixeli. Sunt acceptate prelucrări de imagine doar pentru modificarea contrastului sau a luminozității.
” Votul poate fi dat de către orice persoana care vizitează site-ul www.amiciimuntilor.ro , indiferent dacă este sau nu membru al clubului.
” Votul poate fi dat de către utilizator o singură dată pentru fiecare lună în parte. De asemenea, se poate vota pentru oricare din lunile existente până în acel moment.
” Votarea ia sfârșit la data de 5 decembrie 2010.
” Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza participarea unei fotografii la concurs pentru oricare din următoarele motive:
nerespectarea condițiilor tehnice descrise în paragrafele de mai sus;
neconcordanța cu tema generală a concursului;
neconcordanța cu tema lunară;
lipsa textelor explicative (locație, data).
” Lucrările înscrise în concurs sunt jurizate după cele trei criterii:
Încadrare în temă
Creativitate
Originalitate
” Jurizare: Membrii juriului vor fi trei fotografi din Sibiu. Numele acestora va fi publicat la începutul lunii decembrie 2010.
” Drepturile de autor și conexe: Materialele înscrise în concurs trebuie să respecte legea drepturilor de autor, precum și drepturile de proprietate intelectuală și drepturile exclusive de orice altă natură recunoscute de lege. Participantul trebuie să fie proprietarul tuturor drepturilor asupra materialelor înscrise în concurs sau să dețină drepturile corespunzătoare de utilizare cu privire la acestea.
Participantul este unic responsabil asupra oricăror consecințe directe sau indirecte ce pot apărea ca urmare a înscrierii materialelor în acest concurs. Participanții păstrează drepturile de autor asupra materialelor.
Trimiterea fotografiilor pentru concurs implică acordul ca imaginile să poata fi reproduse, expuse și utilizate de către Clubul Amicii Munților, cu menționarea numelui autorului, cu limitarea strictă la expunere pe site, concurs foto 2010 și calendar, nelimitat în timp și spațiu.
” Câștigătorul fiecărei luni votat pe site va primi la sfârșitul concursului un calendar din partea clubului.
” Datele personale ale participanților sunt confidențiale și vor fi folosite doar pentru funcționarea normală a concursului.
Succes tuturor !
NOTA: Deoarece concursul începe în data de 18.02.2010. fotografiile aferente lunilor: decembrie, ianuarie, februarie pot fi trimise pe adresa mai sus menționată până la data de 28.03.2010.
Deoarece concursul se încheie la data de 30.11 2010, fotografiile aferente lunii noiembrie vor fi trimise până la data de 28.11.2010.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.7/10 (3 votes cast)
Concurs foto : Calendar Amicii Munților - 2011, 5.7 out of 10 based on 3 ratings

Introduceti comentariul :

Trebuie sa fiti autentificat pentru a introduce un comentariu.