Info club : Program evenimente 2015 | Contact | Membri | Ture | Actiunea Serbanei | Statut | Intrebari frecvente | Autentificare | Inregistrare
Ghid montan : Carpatii Meridionali : Muntii Cindrel > Cabane > Trasee | Muntii Lotrului > Cabane > Trasee | Muntii Fagaras > Cabane > Trasee
Alte informatii: Galerie Foto | Stiri | Caiet de cantece | Magazine echipament montan | Statiuni montane | Rezervatii Naturale | Sfaturi pentru turisti
2% pentru Amicii Muntilor

Home » Stiri Montane

Voluntari Turul Ciclist al Sibiului 2014

Adaugat la 21 mai 2014 de Amicii Muntilor 3.235 vizualizari Nici un comentariu


Turul Ciclist al Sibiului 2014 va avea loc în perioada 17 – 20 iulie și va alinia la start 2 echipe pro-continentale, 19 echipe continentale și o singură echipă națională (Naționala României).

La începutul acestui an, organizatorii Turului au primit raportul anual al Uniunii Cicliste Internaționale, care menționa că „analiza a arătat un excelent nivel organizatoric, în concordanță cu regulamentele UCI”. Ca urmare a succesului organizatoric, Uniunea Ciclistă Internaţională a menţinut Turul și în acest an la categoria 2.1, ceea ce îl situează în top 5 al competițiilor cicliste de șosea din Europa De Sud-Est.

Pentru o buna organizare este necesar de mai mult de 500 de voluntari pentru cel mai mare eveniment de ciclism din Romania.
Cei care doresc sa se ofere voluntari si sa aiba oportunitatea de a participa la prima cursa anuala de ciclism din judetul Sibiu pot aplica on-line completand formularul de mai sus, pentru posturi, inclusiv coordonatori de zona/locatie, voluntari de securitatesi pentru operatiunile mass-media.
Considerat ca fiind unul din ceel mai importante si de succes eveniment de ciclism in Romania, Turul Ciclist al Sibiului va fi organizat in perioada11 – 14 iulie pe un traseu provocator, in cele mai pitoresti si istorice zone ale judetului.
Traseul cursei acopera mai mult de 480 de km de teren din frumosul Sibiu.
Majoritatea voluntarilor sunt necesari pentru a servi ca voluntari responsabili/asistenti de locatie, oferind suport pentru 5 coordonatori de zona profesionisti care calatoresc cu turul di sprijina autoritatile locale in fiecare oras. Voluntarii responsabili/asistenti de locatie au posibilitatea de a se afla pe ruta cursei, aproape de ciclisti, cu responsabilitatea de monitorizare a traficului pietonal, baricadesi inchideri de drumuri.
Posturile pentru voluntari pentru Turul Ciclist al Sibiului 2013 includ:

Coordonatorii de zona – Acestora le va fi atribuia cate o zona de pe traseul competitiei, pe care o vor coordona pentru a asigura siguranta pe teren pentru toate categoriile cursei. Sunt responsabili ca traseul ramane liber, ca au fost indepartati pietonii, spectatorii, masinile, atelajele trase de animale. De asemenea vor tine la curent organizatorii si spectatorii cu privire la progresul competitiei.

Voluntarii de traseu – Se subordoneaza coordonatorilor de zona si sunt responsabili cu luarea masurilor necesare pentru ca traseul sa ramana liber, vor indeparta cu ajutorul politiei pietonii, spectatorii, masinile, atelajele trase de animale si vor tine la curent organizatorii (prin intermediul coordonatorilor de zona) cu privire la progresul competitiei. Vor fi prezenti in zonele de interes deosebit si zonele cheie de pe traseu, de exemplu zonele de sprinturi, catarari, zone de alimentare, zone periculoase, localitati mai mici etc.

Voluntarii media – vor ajuta la distribuirea acreditarilor media si la inregistrarile media, la operatiunile staff-ului media din birourile de presa, vor oferi sprijin la organizarea si desfasurarea conferintelor de presa si vor contribui la amenajarea biroului de presa. Tot in sarcina acestora cade fotografierea diverselor momente pentru documentarea cursei, redactarea unor scurte comunicate, briefinguri, anunturi, vor multiplica si vor distribui materiale.

Voluntarii de securitate – voluntarii de securitate vor asista staff-ul de securitate la controlul accesului, inclusiv in cursa, ospitalitate, premii, camera verde si conferinta de presa. Acestia vor avea tricouri special marcate de securitate.

Voluntarii de inregistrare – vor asista coordonatorul de voluntari la activitatile de amenjare, la operatiunile de inregistrare si la desfasurarea cursei.

Voluntarii de insotire – vor insoti pe perioada Turului Ciclist al Sibiului echipele din strainatate, ajutandu-i in familiarizarea cu topografia orasului, orientarea in judet, traduceri in limba romana, asistenta in orice situatie. Obligatoriu cunostinte de limbi straine: engleza, franceza, germana sau italiana.

Voluntarii trebuie sa aiba peste 18 ani. Formularul de inscriere online ofera voluntarilor posibilitatea de a ierarhiza primele trei preferinte de locuri de munca, si orice incercare este destinata pentru a se potrivi cu zona lor de interes. La scurt timp dupa completarea formularului online, voluntarii vor fi contactati de catre reprezentantii comitetului de organizare pentru furnizarea de informatii suplimentare, selectie si anuntarea stagiilor de pregatire.

Pentru inscrieri va rugam sa accesati pagina http://ciclism.sibiu.ro/ro/voluntari.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)

Introduceti comentariul :

Trebuie sa fiti autentificat pentru a introduce un comentariu.